Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Drukte op huurmarkt Haarlem en omgeving. Verhuur blijft lucratief.

Drukte op huurmarkt Haarlem en omgeving. Verhuur blijft lucratief.

Waarom zijn veel huurders juist nu op zoek naar een nieuwe woning? We zetten de belangrijkste redenen voor u op een rij. 

  • Thuiswerkers willen ruimer wonen en zoeken een woning met ruimte voor een thuiskantoor of werkkamer om ongestoord te kunnen werken.
  • Remote werken geeft de mogelijkheid om verder van kantoor en buiten de grote stad te wonen. Veel thuiswerkers zijn daarom op zoek naar een woning met een tuin, net buiten Amsterdam of dichter in de buurt van het strand en de duinen.
  • Koopwoningen worden steeds duurder en hypotheekeisen steeds strenger. Dit maakt het voor veel huishoudens moeilijker om nu een woning te kopen. Huren biedt dan uitkomst.
  • Veel huishoudens die een woning hebben verkocht, zoeken naar een tijdelijke huurwoning met het plan om binnen 6-12 maanden naar een nieuwe koopwoning te verhuizen.
  • Tot slot laten statistieken zien dat, tijdens Corona, meer mensen uit elkaar gaan. Daardoor zal één van beide partners (of in sommige gevallen beide partners) een tijdelijke huurwoning nodig hebben.

Wist u trouwens dat de Nederlandse wet woningeigenaren de mogelijkheid biedt om een woning te verhuren voor een tijdelijke periode tot maximaal 24 maanden?  Tijdens deze periode geldt geen huurbescherming voor de huurder.

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar voor Haarlem en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

 

Nieuwste woningen

Petrus Planciusstraat 20
Petrus Planciusstraat 20
2012 TZ Haarlem
€ 2.850 p.m. ex.
115m² 370m³ 4 kamers
Schotersingel 99
Schotersingel 99
2023 AA Haarlem
€ 1.650.000 k.k.
197m² 717m³ 6 kamers

Wilt u eens kennis met ons maken?

Vul de onderstaande gegevens in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!