Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Beheer

Het is voor u en uw huurder belangrijk dat uw woning tijdens de huurperiode in goede conditie blijft.

Een woning verhuren op afstand is lastig en tijdrovend. U kunt vragen van uw huurders misschien niet direct beantwoorden, heeft geen zicht op werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en het is niet ideaal om voor het toezicht afhankelijk te zijn van familie en vrienden.

Wij werken samen met het bedrijf Beheermijnvastgoed. Zij hebben gemiddeld 40 woningen in beheer en zij zijn uw ogen, oren en handen ter plekke. Voor uw huurders zijn zij een vast aanspreekpunt dichtbij. Zij nemen u alle zorgen uit handen en maken het beheer van uw woning makkelijk voor u.

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Huren in De Meester

Appartementen in Haarlem

Schrijf u nu in!
Lighthouse Property Services
Lighthouse Property Services