Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Omgeving

Wanneer u een woning zoekt in de Randstad, dan moet u zeker kijken naar de mogelijkheden die het prachtige kustgebied Zuid-Kennemerland en de groene Haarlemmermeer te bieden hebben. Vanuit deze regio's bereikt u snel en makkelijk Schiphol, Hoofddorp, Amsterdam, Den Haag, Leiden en andere steden in de Randstad, met een van de snelle bus- en treinverbindingen ( bijvoorbeeld – bus nummers 300 346 356 ) of met de auto via de goed bereikbare snelwegen.

In het hart van de regio Zuid-Kennemerland ligt Haarlem, een van de sfeervolste steden van Nederland. Haarlem staat bekend om zijn vele gezellige restaurants, leuke winkelstraten en om het rijke aanbod aan kunst en cultuur.

De omliggende dorpen zoals Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Driehuis, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Santpoort en Zandvoort hebben elk hun eigen karakter en organiseren jaarlijks terugkerende evenementen zoals muziekfestivals, dorpsfeesten, markten en sportactiviteiten.

Verder vindt u in Zuid-Kennemerland uitgestrekte duingebieden, bossen en prachtige stranden, waar u kunt genieten van lange wandelingen en fietstochten.

In Haarlemmermeer is het prettig wonen, leven en ontspannen. Een groene omgeving in het hart van de Randstad met perfecte logistieke ontsluitingen en een groot en verrassend winkelhart in Hoofddorp. De verschillende dorpen zorgen samen voor een perfecte combinatie van dynamiek en rust.

Interessante informatie over deze regio's vindt u via de links op deze pagina.

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Haarlem tot vrijstaande villa's aan de rand van bossen en duinen. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt!

Kom richting de kust en wij laten u kennismaken met het gebied dat wij zo goed kennen, de prachtige regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

Woning kopen, verhuren, aankopen in Haarlem en omstreken

Wij nemen graag contact met u op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!