Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Expats

Welkom in Haarlem en omstreken

Als u (terug) naar Nederland verhuist en een woning wilt huren of kopen, overweeg dan ook om in Haarlem en haar prachtige kustgebied. Deze regio heeft veel te bieden en bevindt zich op korte reisafstand van Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en andere grote steden in de Randstad.

De regio

Ideaal gelegen op slechts 20 minuten van Amsterdam, wordt de charmante stad Haarlem ook wel "de mooiste buitenwijk van Amsterdam" genoemd. In het centrum biedt Haarlem een ​​grote verscheidenheid aan theaters, winkels, bars en restaurants. Ook worden er het hele jaar door evenementen georganiseerd; van muziekfestivals tot markten en sportevenementen.

De omliggende steden en dorpen van Haarlem, hebben elk hun eigen karakter en bieden kilometerslange nationale parken, duinen, bossen en prachtige stranden die vormen de achtertuin van de stad.

 

Bezoek Haarlem: www.visithaarlem.com

Nationaal Park Zuid-Kennemmerduinen: www.np-zuidkennemerland.nl/299/national-park-zuidkennemerland

 

Winkelen en dineren

Haarlem is een geweldige stad om te winkelen en te dineren. De binnenstad is autovrij en kent een een rijk aanbod aan winkels, lunchrooms en restaurants. De Grote Houtstraat, Barteljorisstraat en Zijlstraat zijn de belangrijkste winkelstraten. Hier vind je de populaire winkels en merken die in de meeste steden te vinden zijn. Dwaal wat verder en ontdek de charmante boetiekwinkelstraten van Haarlem. Hier in de Schagchelstraat, de Kleine Houtstraat en Warmoesstraat vind je verrassende objecten en bijzondere collecties en begrijp je waarom Haarlem meer dan eens is uitgeroepen tot 'Beste winkelstad van Nederland'.

 

https://www.visithaarlem.com/en/shopping

https://www.thefork.com/search/?cityId=202084

 

Actieve expat-gemeenschap

Een sociale kring maakt de overgang naar een nieuwe omgeving veel gemakkelijker. De expat community in en om Haarlem bestaat al jaren. Je kunt er veel groepen vinden die de mogelijkheid bieden om kennis te maken met anderen met dezelfde interesses, zoals: hardlopen, fietsen, wandelen en muziekgroepen, boeken-, eet- en kookclubs, plus natuurlijk de vele bijeenkomsten voor ouders en kinderen.

 

Expats Haarlem: www.expatshaarlem.nl

Engels sprekend Haarlem: www.esphaarlem.nl

Haarlemse expats: www.facebook.com/groups/952240361493057/

 

Internationale scholen

Haarlem kent verschillende scholen gericht op internationale leerlingen.

De International School Haarlem biedt basis- en voortgezet onderwijs aan, gebaseerd op internationaal erkende onderwijs- en leerprogramma's.

De Nieuwkomersschool is een school voor kinderen die nog niet goed genoeg Nederlands spreken om op een reguliere Nederlandse basisschool te beginnen en voor kinderen van 11-14 jaar die nog een jaar nodig hebben om hun Nederlands te verbeteren voordat ze naar de middelbare school gaan ”.

De 21century Global school: een tweetalige (Nederlands / Engelse) basisschool die ook door leraren geleide buitenschoolse opvang (BSO) biedt

 

21st Century Global School: www.21stcenturyglobalschool.com/en

International School Haarlem (ISH): www.internationalschoolhaarlem.nl

Nieuwkomers school: itk.haarlemtaal.nl/en/

 

Over Lighthouse Property Services

Lighthouse Property Services is een vertrouwd makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring in het huren, verhuren, kopen en verkopen van kwaliteit in alle segmenten van de woningmarkt in de regio Haarlem.

Als lid van brancheorganisatie VBO, en op basis van uw persoonlijke wensen en eisen, gidst Lighthouse Property Services u op deskundige wijze naar uw nieuwe woning.

Kom naar het kustgebied rond Haarlem en laat Lighthouse Property Services je rondleiden in deze prachtige regio.

 

Sta ons toe om u vertrouwde en professionele services te bieden

Voor meer informatie kunt u ons bellen op +31 655322279 of contact opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

Een woning huren

U heeft besloten om van deze regio uw thuis te maken (verstandige keuze). Wij kunnen u goed helpen bij het vinden van een huurwoning. We plaatsen alle woningen in onze portefeuille op Funda.nl, Pararius.nl en hier op onze website.

Als geen van deze woningen aan uw behoeften voldoet, meld u dan aan op onze site en we sturen u een e-mailbericht zodra er nieuwe woningen beschikbaar komen die aan uw eisen voldoen. Om deze alerts te ontvangen, klik hier, en vul vrijblijvend uw wensen en contactgegevens in op onze website.

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan naar een huurwoning, dan kunnen wij onze service en courtage afstemmen op uw wensen. Van het sturen van (actuele) links tot het regelen en begeleiden van bezichtigingen, wij gidsen u door het volledige proces tot aan de dag dat u de sleutel ontvangt en de dag dat u uitcheckt. Gebruik het formulier onderaan deze pagina om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze service op maat.

Een woning kopen

Een woning kopen in een land waar je geen ‘native’ bent, kan moeilijk zijn. Als je kennis van de taal en de eigenaardigheden van de lokale woningmarkt in Nederland beperkt zijn, kan dat ontmoedigend zijn. In Nederland is het gebruikelijk om een ​​makelaar in te schakelen die uw belangen behartigt tijdens het koopproces. Of u nu een nieuwe woning koopt of een beleggingspand, het is verstandig hier rekening mee te houden. Onze jarenlange ervaring in de lokale vastgoedmarkt stelt ons in staat u vakkundig bij dit proces te begeleiden.

Voor meer informatie over het kopen van een woning in Nederland kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Uw woning verhuren

Hoe weet je zeker dat een huurder betrouwbaar en solvabel is? Dat je het contract gaat tekenen dat past bij jouw specifieke situatie?

Of de woning nu de (voormalige) gezinswoning is of een investering, je wilt als verhuurder de woning met zo min mogelijk zorgen verhuren. Sta ons toe je door dit proces te begeleiden en geniet van de voordelen van het veilig verhuren van je woning.

Uw eigendom verkopen

Na het maken van een taxatie van de woning zullen wij een strategie bespreken en beslissen om uw woning op de markt te brengen. Het presenteren van de woning in de huidige markt vereist een bepaalde vaardigheid. We zullen de markt grondig aan  uitleggen en je door het hele proces begeleiden tot aan het moment waarop de sleutels worden overgedragen.

Wilt u eens kennis met ons maken?

Vul de onderstaande gegevens in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?