Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wonen in Haarlem en omgeving

Welkom in Haarlem en omstreken

Als u (terug) naar Nederland verhuist en een woning wilt huren of kopen, overweeg dan ook om in Haarlem en haar prachtige kustgebied. Deze regio heeft veel te bieden en bevindt zich op korte reisafstand van Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en andere grote steden in de Randstad.

De regio Haarlem

Ideaal gelegen op slechts 20 minuten van Amsterdam, wordt de charmante stad Haarlem ook wel "de mooiste buitenwijk van Amsterdam" genoemd. In het centrum biedt Haarlem een ​​grote verscheidenheid aan theaters, winkels, bars en restaurants. Ook worden er het hele jaar door evenementen georganiseerd; van muziekfestivals tot markten en sportevenementen.

De omliggende steden en dorpen van Haarlem, hebben elk hun eigen karakter en bieden kilometerslange nationale parken, duinen, bossen en prachtige stranden die vormen de achtertuin van de stad.

Klik, voor meer informatie over Haarlem en omgeving op de volgende links

Wonen in Haarlem en omgeving

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!