Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Omgeving Haarlem

Wij zijn uw makelaar in Haarlem

In het hart van de regio Zuid-Kennemerland ligt Haarlem, een van de sfeervolste steden van Nederland. Haarlem staat bekend om zijn vele gezellige restaurants, leuke winkelstraten en om het rijke aanbod aan kunst en cultuur. Ideaal gelegen op slechts 20 minuten van Amsterdam, wordt de charmante stad Haarlem ook wel "de mooiste buitenwijk van Amsterdam" genoemd. Ook worden er het hele jaar door evenementen georganiseerd; van muziekfestivals tot markten en sportevenementen. Bent u op zoek naar een professionele makelaar voor de verhuur, verkoop of aankoop van een woning in Haarlem? Lighthouse Property Services is u graag van dienst! 

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar voor Haarlem en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Haarlem veel eerder een echte ondernemende stad werd voor Amsterdam en Rotterdam?
  • De eerste trein in Nederland vertrok vanuit Haarlem?
  • Er meer dan 1.000 beschermde monumenten in het historische stadscentrum te vinden zijn?

Mocht u overwegen om uw woning te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Haarlem tot vrijstaande villa's aan de rand van bossen en duinen. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Woningaanbod in Haarlem

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester

Binnenkort in verhuur!

Meer informatie