Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Omgeving Aerdenhout

Aerdenhout is een bekende villawijk gelegen midden in de natuur. De villa’s beschikken over ruime tuinen en dit maakt de villa’s uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Aerdenhout ligt in de regio Zuid-Kennemerland en staat bekend om groene omgeving en de perfecte ligging ten opzichte van grote steden. Het centrum van Haarlem is zo bereikt en met de auto of het openbaar vervoer bent u zo in Amsterdam of Den Haag. Verder heeft de plaats een spoorwegstation genaamd Heemstede-Aerdenhout.

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Aerdenhout en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Haarlem veel eerder een echte ondernemende stad werd voor Amsterdam en Rotterdam?
  • De eerste trein in Nederland vertrok vanuit Haarlem?
  • Er meer dan 1.000 beschermde monumenten in het historische stadscentrum te vinden zijn?

Mocht u overwegen om uw woning in Aerdenhout te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Haarlem tot vrijstaande villa's aan de rand van bossen en duinen. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Woningaanbod in Haarlem

Gasthuisvest 51
2011 EV Haarlem
€ 1.475 p.m. ex.
62m² 2 slaapkamers
Raaks 24 H
2011 VA Haarlem
€ 1.950 p.m. ex.
76m² 2 slaapkamers
Olmenstraat 10 rd
2023 RP Haarlem
€ 1.500 p.m. ex.
78m² 2 slaapkamers

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?