Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Haarlem voor expats

Haarlem en omgeving

Haarlem en omgeving


Als u (terug) naar Nederland verhuist en een woning wilt huren of kopen, overweeg dan ook om in Haarlem en haar prachtige kustgebied. Deze regio heeft veel te bieden en bevindt zich op korte reisafstand van Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en andere grote steden in de Randstad.

Lees meer

 

Winkelstraat Haarlem

Winkelen en horeca


Haarlem is een geweldige stad om te winkelen en te dineren. De binnenstad is autovrij en kent een een rijk aanbod aan winkels, lunchrooms en restaurants. De Grote Houtstraat, Barteljorisstraat en Zijlstraat zijn de belangrijkste winkelstraten. 

Lees meer

 

Verhuren aan Expats in Haarlem

Actieve expat gemeenschap


Een sociale kring maakt de overgang naar een nieuwe omgeving veel gemakkelijker. De expat community in en om Haarlem bestaat al jaren. Je kunt er veel groepen vinden die de mogelijkheid bieden om kennis te maken met anderen met dezelfde interesses, zoals: hardlopen, fietsen,

Lees meer

 

Internationale school in Haarlem

Internationale scholen


Haarlem kent verschillende scholen gericht op internationale leerlingen. Zowel voor basisonderwijs, voor voortgezet onderwijs als voor nieuwkomers die de nederlandse taal nog niet zo goed spreken dat ze regulier nederlandstalig onderwijs kunnen volgen.

Lees meer

 

×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!