Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Diensten

aan- en verkoop

Aan- en Verkoop


Wanneer u een woning wil kopen in een land of omgeving waar u nog niet woont, is dat niet makkelijk. Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van expats bij het vinden van een geschikte koop- of huurwoning.

Lees meer

 

Verhuur

Verhuur


Heeft u een woning die u wilt verhuren? Wij vinden voor u de juiste huurder, die voldoet aan uw voorwaarden. Tijdens een kennismakingsgesprek spreken wij met u het verhuurproces grondig door en geven wij nadere toelichting op onze service.

Lees meer

 

huurcheck

Huurcheck


U wilt u woning uiteraard zorgeloos verhuren. Maar hoe weet u zeker dat de huurder betrouwbaar en kredietwaardig is? Uw VBO-makelaar gebruikt daarom het Huurcheck validatiesysteem van Huurcheck Nederland.

Lees meer

 

beheer

Beheer


Het is voor u en uw huurder belangrijk dat uw woning tijdens de huurperiode in goede conditie blijft. Wij willen graag het professioneel beheer van uw woning verzorgen.

Lees meer

 

×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!