Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Aankoopbegeleiding in Bloemendaal

Wilt u aankoopbegeleiding in Bloemendaal?

Bloemendaal is een groene omgeving aan de rand van de Kennemer duinen en vlakbij het strand. Ook de directe nabijheid van het bruisende stadshart van Haarlem geeft de woonomgeving van Bloemendaal net dat beetje extra.

Wanneer u als buitenlander een woning wilt kopen in Nederland is dat niet makkelijk. Het kan zelfs zeer lastig zijn als u niet bekend bent met de lokale woningmarkt, het aan- en verkoopsysteem of als u de taal niet voldoende beheerst.

Indien u een woning wilt kopen met de bedoeling deze (direct) of later te verhuren, spelen er andere aspecten een rol dan uw persoonlijke voorkeuren.

Onze uitgebreide ervaring in het begeleiden van expats in combinatie met onze kennis van de regio Bloemendaal en de woningmarkt verzekert u van een soepel verloop van het aankoopproces.

Wij nemen graag contact met u op.

Vul de onderstaande gegevens in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!