Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Aankoopbegeleiding in Aerdenhout

Wilt u aankoopbegeleiding in Aerdenhout?

Aerdenhout is een bekende villawijk gelegen midden in de natuur. Aerdenhout ligt in de regio Zuid-Kennemerland en staat bekend om groene omgevingen en de perfecte ligging ten opzichte van grote steden. 

Wanneer u als buitenlander een woning wilt kopen in Nederland is dat niet makkelijk. Het kan zelfs zeer lastig zijn als u niet bekend bent met de lokale woningmarkt, het aan- en verkoopsysteem of als u de taal niet voldoende beheerst.

Indien u een woning wilt kopen met de bedoeling deze (direct) of later te verhuren, spelen er andere aspecten een rol dan uw persoonlijke voorkeuren.

Onze uitgebreide ervaring in het begeleiden van expats in combinatie met onze kennis van de regio Aerdenhout en de woningmarkt verzekert u van een soepel verloop van het aankoopproces.

WiJ nemen graag contact met u op.

Vul de onderstaande gegevens in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Woningen te huur

Schrijf u nu in!