Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verhuren en verkopen in Zandvoort

Omgeving Zandvoort

Wij zijn uw makelaar in Zandvoort

Zandvoort is een bekende badplaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Naast het strand is ook het Circuit een bekende publiekstrekker. De plaats heeft een oude dorpskern met leuke winkels. Elke woensdag is er een weekmarkt op de Grote Krocht/Raadhuisplein. Genieten en ontspannen zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven in Zandvoort. Zo kunt u in de buurt heerlijk wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen, lekker eten in een van de vele strandtenten en golfen bij Kennemer Golf & Countryclub. Het station Zandvoort aan Zee is het eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem. Tot de gemeente behoort ook een deel van het dorp Bentveld.

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Zandvoort en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • De gemeente Zandvoort bestrijkt een gebied van 4.397 hectare, waarvan 1.186 hectare aan meren, sloten en andere wateren.
  • De leeftijdcategorie 45 t/m 64 jaar is met 30.7% het sterkst vertegenwoordigd
  • De plaats vlakbij Haarlem en Amsterdam gelegen is?

Uw woning in Zandvoort verkopen?

Mocht u overwegen om uw woning in Zandvoort te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Ons aanbod

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Zandvoort tot vrijstaande villa's aan de rand van de duinen. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!