Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Nieuw Vennep

Omgeving Nieuw-Vennep

Uw makelaar in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is een plaats gelegen in de provincie Noord-Holland, in de Gemeente Haarlemmermeer. De plaats grenst aan Hoofddorp en Schiphol en Amsterdam zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Er is van alles te doen in Nieuw-Vennep, van de wandelpark Venneperhout tot het geheel vernieuwde winkelcentrum de Symfonie. 

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Nieuw-Vennep en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Nieuw-Vennep oorspronkelijk Venneperdorp heette? Vanaf 1868 heette het dorp Nieuw -Vennep
  • In de middeleeuwen lagen ten Noordwesten van Nieuw-Vennep eilandjes genaamd Vennep. Deze zijn inmiddels verdwenen door drooglegging van de Haarlemmermeer.

Uw woning in Nieuw-Vennep verkopen

Mocht u overwegen om uw woning in Nieuw-Vennep te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Aanbod in Nieuw-Vennep

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Nieuw-Vennep tot vrijstaande villa's aan de rand van het buitengebied. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!