Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Hoofddorp

Omgeving Hoofddorp

Wij zijn thuis in Hoofddorp

Hoofddorp is de hoofdplaats van de Gemeente Haarlemmermeer, gelegen in Noord-Holland. Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Beursplein/Marktplein aan de oostzijde van de stad. In het stadshart zijn er ruim 300 winkels gevestigd. De nieuwe moderne winkelcentrum is buiten gevestigd , ten opzichte van het vorige concept van een inpandig winkelcentrum. 

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Hoofddorp en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Hoofddorp is een grote plaats geworden, in 1970 woonden er maar 9.000 mensen en in 2009 al meer dan 73.000 mensen!
  • De "oude" Markthof is gesloopt en vervangen door een nieuw modern winkelcentrum.
  • Sinds 1981 heeft Hoofddorp een spoorwegstation (station Hoofddorp) aan de Schiphollijn, met treinen van Amsterdam naar Den Haag.

Uw woning in Hoofddorp verkopen?

Mocht u overwegen om uw woning in Hoofddorp te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Aanbod in Hoofddorp

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Hoofddorp tot vrijstaande villa's aan de rand van het buitengebied. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!