Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Heemstede

Omgeving Heemstede

Wij zijn thuis in Heemstede

Heemstede is een Gemeente en plaats in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 26.500 inwoners. Heemstede ligt in de regio Kennemerland en staat bekend om groene omgeving en de perfecte ligging ten opzichte van grote steden. Het centrum van Haarlem is zo bereikt en met de auto of het openbaar vervoer bent u zo in Amsterdam of Den Haag. Heemstede is een van de welvarendste gemeentes van Nederland. Met een mediaan gestandaardiseerd inkomen van 32.200 euro bezetten Heemsteedse huishoudens de vijfde plek van hoogste inkomens in Nederland. 

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Heemstede en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Mogelijk is de plaats Hempstead in de staat New York genoemd naar Heemstede.
  • De gemeente Heemstede bestrijkt een gebied van 964 hectare, waarvan 46 hectare aan meren, sloten en andere wateren.
  • In totaal zijn er in Heemstede 12.985 personenauto's geregistreerd wat neerkomt op 1.415 personenauto's per vierkante kilometer.

Uw woning in Heemstede verkopen

Mocht u overwegen om uw woning in Aerdenhout te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Aanbod in Heemstede

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Heemstede tot vrijstaande villa's aan de rand van de duinen. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Woningaanbod in Heemstede

Slotlaan 5
Slotlaan 5
2103 XK Heemstede
€ 1.900 p.m. ex.
95m² 3 slaapkamers

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!