Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Driehuis

Omgeving Driehuis 

Wij zijn thuis in Bennebroek

Driehuis stond eeuwenlang bekend als en vestiging voor buitenplaatsen voor boeren en jachttereinen. Driehuis ie een dorp in de Gemeente Velsen. Het ligt tussen Santpoort-Noord en Velsen-Zuid. Ook Velserbroek in de provincie Noord-Holland is vlakbij.

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Driehuis en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • In Driehuis zijn de Pieter Vermeulen en Beeckestijn Museums gevestigd. 
  • Driehuis grenst aan veel groen.

Uw woning in Driehuis verkopen

Mocht u overwegen om uw woning in Driehuis te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Aanbod in Driehuis

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Driehuis tot vrijstaande villa's aan de rand van het buitengebied. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!