Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Bloemendaal

Omgeving Bloemendaal

Wij zijn uw makelaar in Bloemendaal

Bloemendaal is een gemeente en plaats in de provincie Noord-Holland. De groene omgeving aan de rand van de Kennemer duinen en vlakbij het strand is uniek. Maar ook de directe nabijheid van het bruisende stadshart van Haarlem geeft de woonomgeving van Bloemendaal net dat beetje extra. De gemeente zelf bestaat uit de dorpen Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. Jaar na jaar scoort Bloemendaal als een van de best Nederlandse gemeenten om te wonen. De plaats heeft een gezellige dorpskern met een grote diversiteit aan winkels. Zowel landelijke ketens als lokale ondernemers zijn gevestigd aan de Bloemendaalseweg. Daarnaast heeft het dorp een grote diversiteit aan horecagelegenheden, voor elk wat wils.

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Bloemendaal en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Bloemendaal beslaat 45 vierkante kilometer.
  • Bloemendaal kent 262 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.
  • In de directe omgeving liggen vele sport- en recreatie faciliteiten

Uw woning in Bloemendaal verkopen

Mocht u overwegen om uw woning in Bloemendaal te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Ons aanbod in Bloemendaal

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Bloemendaal tot vrijstaande villa's aan de rand van de duinen. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Woningaanbod in Bloemendaal

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!