Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Bentveld

Omgeving Bentveld

Wij zijn thuis in Bentveld

Bentveld is een klein dorpje gelegen in Kennemerland, Noord-Holland en is onderdeel van de Gemeente Zandvoort alsmede Bloemendaal. Er is ook een deel van Bentveld dat Aerdenhout-Bloemendaal wordt genoemd daar er een weg tussen Bentveld en Aerdenhout ligt. Bentveld ligt erg centraal en ligt in de duinen van Kennemerland. Grote steden, zoals Haarlem, zijn snel en gemakkelijk te bereiken. 

Uw makelaar in Bentveld

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Bennebroek en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Bentveld komt door de naam "Buntveld" omdat er in de buurt veel buntgras te vinden was?
  • Het Zandvoortse deel van Bentveld 1.025 inwoners telt?

Uw woning in Bentveld verkopen?

Mocht u overwegen om uw woning in Bentveld te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Aanbod in Bentveld

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Bentveld tot vrijstaande villa's aan de rand van het buitengebied. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!