Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verkopen en verhuren in Bennebroek

Omgeving Bennebroek

Wij zijn thuis in Bennebroek

Het oorspronkelijke gebied Bennebroek strekte zich rond 1300 uit van Hillegom tot voorbij de huidige Gedempte Oude Gracht in Haarlem en werd aan de westzijde begrensd door wat nu de Heemsteedse Binnenweg is. Per 1 januari 2009 hield de gemeente Bennebroek op te bestaan. Bennebroek maakt vanaf die datum deel uit van de gemeente Bloemendaal. De Linnaeushof; een recreatiepark dat zich afficheert als "Europa's grootste speeltuin" en Vogelenzang; een landgoed met vrij toegankelijk wandelbos zijn hier gevestigd. Kenmerkend aan de buurt is de centrale ligging tussen bossen, duinen en strand. Bennebroek zelf is heerlijk rustig en groen en daarom valt het goed in de smaak bij gezinnen met jongere kinderen. 

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar in Bennebroek en omgeving kunnen wij al uw vragen helder beantwoorden en uw woning goed verhuren. Wilt u meer weten over tijdelijke verhuur van uw woning, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Contact Meer over verhuren

Wist u dat

  • Ondanks de zuidelijke ligging u gemakkelijk met de auto naar Haarlem (15 min.) of naar Schiphol (20 min.) reist vanuit Bennebroek?
  •  In 2009 besloten is Bennebroek te fuseren met de gemeente Bloemendaal.
  • U heerlijk kunt wandelen in het Bennebroekerbos

Uw woning in Bennebroek verkopen

Mocht u overwegen om uw woning in Bennebroek te verkopen (in plaats van opnieuw te verhuren), dan kunnen wij u ook daarin goed adviseren en wij kunnen voor u het hele traject verzorgen als u besluit dat verkoop de juiste optie is. Wij zullen u graag van dienst zijn als uw verkoopmakelaar met de inzet en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Meer over verkopen

Aanbod in Bennebroek

In deze omgeving vindt u woningen in diverse categorieën; van appartementen midden in het bruisende centrum van Bennebroek tot vrijstaande villa's aan de rand van het buitengebied. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vinden voor u de woning waar u zich thuis voelt! 

Woningaanbod in Bennebroek

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
×

Nieuwbouwproject De Meester Haarlem

Eerste fase verhuur gestart

Schrijf u nu in!