Lighthouse Property Services gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Uw woning goed verhuren? Nu, is een goed moment

Drukte op huurmarkt Haarlem en omgeving. Huurprijzen blijven stijgen.

 

Heeft u een woning die u (tijdelijk) niet bewoont, bijvoorbeeld omdat u nu samenwoont of in het buitenland verblijft? Dan kan (tijdelijke) verhuur u een aantrekkelijk rendement opleveren. Weten hoe u uw woning goed kunt verhuren? Vraag dan een vrijblijvende adviesafspraak aan.

 MAAK EEN ADVIESAFSPRAAK 

Ook tijdens de huidige coronapandemie blijft het druk op de huurmarkt in Haarlem en omgeving. Sterker nog: vanwege Corona zijn nu nog meer huurders op zoek naar een nieuwe woning. En wel om de volgende redenen:

 

  • Thuiswerkers willen ruimer wonen en zoeken een woning met ruimte voor een thuiskantoor of werkkamer om ongestoord te kunnen werken.
  • Remote werken geeft de mogelijkheid om verder van kantoor en buiten de grote stad te wonen. Veel thuiswerkers zijn daarom op zoek naar een woning met een tuin, net buiten Amsterdam of dichter in de buurt van het strand en de duinen.
  • Koopwoningen worden steeds duurder en hypotheekeisen steeds strenger. Dit maakt het voor veel huishoudens moeilijker om nu een woning te kopen. Huren biedt dan uitkomst.
  • Veel huishoudens die een woning hebben verkocht, zoeken naar een tijdelijke huurwoning met het plan om binnen 6-12 maanden naar een nieuwe koopwoning te verhuizen.
  • Tot slot laten statistieken zien dat, tijdens Corona, meer mensen uit elkaar gaan. Daardoor zal één van beide partners (of in sommige gevallen beide partners) een tijdelijke huurwoning nodig hebben.

Wist u trouwens dat de Nederlandse wet woningeigenaren de mogelijkheid biedt om een woning te verhuren voor een tijdelijke periode tot maximaal 24 maanden?  Tijdens deze periode geldt geen huurbescherming voor de huurder.

Als gespecialiseerd verhuurmakelaar voor Haarlem en omgeving beantwoorden wij  uw vragen helder en kunnen we uw woning goed verhuren. Dus, mocht u eens willen praten over de mogelijkheden om uw woning tijdelijk te verhuren, of heeft u vragen over tijdelijke verhuur van uw woning, neem dan contact op met Alison, Renée of Vivian via onderstaand formulier.

Wij nemen graag contact met u op

vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?